Ajánlatkérés

Bemtatkozó BenSec

BenSec Magunkról bensec.hu

Bemtatkozó

A biztonság neked egy érzés. Nekünk a munkánk. Akkor tudjuk, hogy jól végeztük el a munkánk, ha neked soha többet nem kell aggódnod a biztonság miatt.

És hogy mi a biztonság kulcsa?

A technika. Ami egyben jelent szakértelmet, minőséget és odafigyelést. 2002 óta minden nap azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünk úgy érezze, a lehető legjobb kezekbe adta ezt a bonyolult kulcsot.

Legfejlettebb technológiák, világszínvonalú termékek, megfizethető ár és személyre szabott szolgáltatás? Természetesen mi is ebben hiszünk, ezért nem is szeretnénk erről győzködni senkit, beszéljen helyettünk inkább néhány ügyfelünk!

Referenciáink

referenciák BenSec Budapesti Főügyészség

Budapesti Főügyészség

Videós kaputelefon-rendszer kiépítés

referenciák BenSec FŐGÁZ

FŐGÁZ ügyfélszolgálati irodák

Teljes vagyonvédelmi rendszer telepítése, kivonuló szolgálattal (Érden és Miskolcon)

referenciák BenSec TEK

Terrorelhárítási Központ budapesti telephely

Videós kaputelefon-rendszer kiépítés

referenciák BenSec Honvédség

Magyar Honvédség mátyásföldi raktártelep

tűzjelzőrendszer kiépítése

Miért dönts mellettünk?

odafigyelünk

Odafigyelünk.

Az ügyfélorientáltság elcsépelt szó, ezért mi jobban szeretjük azt mondani, hogy nagyon odafigyelünk arra, akivel dolgozunk. Legyen az a szomszéd társasház, vagy a Magyar Honvédség megbízása, elhozzuk a kért biztonságot!

naprakészek vagyunk

Naprakész tudás.

Minden nap új és újabb rendszerek látnak napvilágot, amik egyre jobb és olcsóbb megoldásokat hoznak el az emberek életébe. Olyanról szó sem lehet, hogy mindezt a tudást mi ne ezüst tálcán kínáljuk neked!

elérhetőek vagyunk

Elérhetőek vagyunk.

Akár a szolgáltatásunk színvonala, akár az áraink jutottak most eszedbe, igazad volt! Elsődleges célunk, hogy a legmodernebb technológiákat az elérhető legjobb áron tudjuk biztosítani. Mindezt pedig barátságos, családi cégként tesszük, a telefonon mindig Judit vidám hangja fog várni.

Kérd visszahívásunkat

Kérdésed van? Kérj segítséget az alábbi adatlap kitöltésével, és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!