Ajánlatkérés

Beléptető rendszerek BenSec

Beléptető rendszerek - cégeknek, magánszemélyeknek

Beléptető rendszerek

A beléptető rendszereket azért találták ki, hogy segítségükkel azonosítható és szabályozható legyen a környezetünk. Éjjel a legtöbb intézményt behatolásjelző rendszer védi, de napközben, beléptető rendszer nélkül védtelenül maradnak. Ilyenkor fontos, hogy tudjuk ki, mikor és hol tartózkodik a területünkön. Ebben segítünk mi.

Számít-e a méret?
Úgy gondoljuk, hogy igen.

Kicsiknek

Társasházak és kisebb irodák számára az egyszerűbb működtetésű, önálló számkódzáras és kártyaolvasós rendszereket, vagy ezek kombinációját ajánljuk.

Nagyoknak

Nagyobb létesítményekbe a bonyolultabb rendszerben működő olvasók és kódzárak telepítését javasoljuk. Ilyen esetekben a személyek beléptetésén túl személygépkocsik és teherjárművek beléptetőrendszerének telepítését is vállaljuk.

Beléptető rendszerekkel költségcsökkentés?

A beléptető rendszerek összekapcsolhatók munkaidő-nyilvántartóval is.

Ez azt jelenti, hogy elemezhetővé válik a teljesítmény, kiküszöbölhetőek lesznek a bérezési és erőforrás problémák, csökkenthetőek a költségek.

Kérd árajánlatunkat - BenSec

Kérd ajánlatunkat vadiúj rendszeredre

Hívd Juditot személyes ajánlatodért, vagy kérj segítséget az ajánlatkérő adatlap kitöltésével (az Ajánlatkérés gombra kattintva) és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!

Kérd visszahívásunkat

Kérdésed van? Kérj segítséget az alábbi adatlap kitöltésével, és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!