Ajánlatkérés

Megfigyelőrendszerek BenSec

Megfigyelőrendszerek - cégeknek, magánszemélyeknek

Megfigyelőrendszerek

Cégvezető, esetleg magánszemély vagy, aki szeretne mindent szemmel tartani és biztonságban tudni?

Mutatjuk, miben gondolkodhatsz!

Analóg kamerarendszerek
IP kamerarendszerek

Az analóg és IP rendszerek esetén különbség a képek felbontásában, és az árban van. Röviden, az IP kamerákat nagyobb terek megfigyelésére, az analóg kamerákat kisebb helyiségekbe ajánljuk.

A cél

Amikor videós megfigyelő rendszereket telepítünk, több dolog is lebeghet a szemünk előtt, szemmel tartani cégünk napi működését, vagy hazapillantani, amikor munkában vagyunk, de mind közül a legfontosabb:

Ha bűncselekmény, vagy más, nem kívánt esemény következik be, akkor legyen részletgazdag információnk, hogy pontosan

mi, mikor, hol, és hogyan történt.

Ezt csakis megfigyelő rendszerek segítségével tehetjük meg

Analóg megfigyelőrendszerek

Analóg megfigyelő rendszerek

Az analóg megfigyelőrendszerek a mai napig a legnépszerűbbek, hiszen ez a legolcsóbb és legkönnyebben szerelhető megoldás, ami kiemelkedően széles választékkal párosul.

Egyetlen hátrányuk a képminőség, ami azt jelenti, hogy a videón rögzített anyagokon nem minden részlet lesz éles, például az arcok nem lesznek felismerhetőek.

Ha mindenképpen az analóg rendszerek érdekelnek, de képminőséget is szeretnél kapni hozzájuk, természetesen itt is létezik az az árkategória, ahol garantált a kiváló HD és Full HD képminőség, de ha ilyen összegben gondolkodsz, olvass az IP alapú rendszerekről is.

IP megfigyelő rendszerek

Amikor IP alapú rendszert telepítünk, a felvételek minősége, azaz az arcfelismerés és a jó minőségű nagyítás garantált. A rendszerek könnyen szerelhető, vezeték nélküli megoldásokkal érkeznek.

Az IP alapú megfigyelőrendszerek egyik nagy előnye, hogy a kiemelkedő minőség mellett a folyamatos feljesztéseknek köszönhetően már jó ideje megfizethetőek is.

Ha pedig azon gondolkodsz, hogy a vezeték nélküliség a letisztultságon kívül miért érne meg az analóg rendszerekhez képest plusz forintokat, gondolj arra, hogy semmilyen előre nem látható költség, fúrás és faragás nem lesz.

Kérd árajánlatunkat - BenSec

Kérd ajánlatunkat vadiúj rendszeredre

Hívd Juditot személyes ajánlatodért, vagy kérj segítséget az ajánlatkérő adatlap kitöltésével (az Ajánlatkérés gombra kattintva) és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!

Kérd visszahívásunkat

Kérdésed van? Kérj segítséget az alábbi adatlap kitöltésével, és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!