Ajánlatkérés

Riasztórendszerek BenSec

Riasztórendszerek - cégeknek, magánszemélyeknek

Riasztó rendszerek

A riasztó rendszerek legalapvetőbb feladata a védekezés. Azért telepítjük őket, hogy hanggal és fényjelzésekkel megakadályozzák, vagy megnehezítsék az illetéktelen személyek bejutását az épületekbe.

Mennyire hatékonyak?

Minden riasztórendszer akkor a leghatékonyabb, ha nemcsak önmagában működik, hanem valakinek jelzi a veszélyt, éppen ezért mindig távfelügyeletben célszerű gondolkodni. Ilyen esetekben a riasztó rendszer jelez az illetékes szerveknek, és azonnal meg lehet tenni a szükséges intézkedéseket, legyél a világ bármely pontján.

A mi szerződött távfelügyeleti partnerünk a világ piacvezető vállalata, a G4S.

Fontos tudnivaló!

A riasztórendszerek telepítése egyszerűnek tűnhet, de valójában egy nagyon érzékeny egyensúlyt kell megtalálni, ami kiküszöböli a téves riasztásokat, de esélyt sem hagy a rendszer kijátszására.

Kérd árajánlatunkat - BenSec

Kérd ajánlatunkat vadiúj rendszeredre

Hívd Juditot személyes ajánlatodért, vagy kérj segítséget az ajánlatkérő adatlap kitöltésével (az Ajánlatkérés gombra kattintva) és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!

Kérd visszahívásunkat

Kérdésed van? Kérj segítséget az alábbi adatlap kitöltésével, és mi hamarosan jelentkezünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal!